Kermis Middelburg 2012 krijgt 37 attracties!

Een gemeentewoordvoerder laat weten dat de Middelburgse kermis van vrijdag 3 augustus tot en met donderdag 9 augustus is. Zevenendertig attracties staan op de Markt en Plein 1940!

Op de markt staat voor elk wat wils. Van duizelingwekkende apparaten zoals Booster Maxxx, Future Dance en Flying Jump tot aan een draaimolen voor de kleintjes. Behendige spelers kunnen prijzen winnen bij onder andere het schuivenspel en de grijpkranen. Ook liefhebbers van oliebollen, zuurstokken en paling kunnen op de kermis terecht. Op het Plein 1940 staat een nieuwe attractie, Walking Waterballs.

Openingstijden
Wethouder Johan Aalberts opent de kermis vrijdag om 14.00 uur.

De kermis is te bezoeken op vrijdag van 14.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 01.00 uur en zondag van 13.00 tot 23.00 uur. Van maandag tot en met donderdag is de kermis van 10.00 tot 24.00 uur open.

Markt naar Damplein
De zaterdagmarkt van 4 augustus en de weekmarkt van 9 augustus verhuizen vanwege de kermis van de Markt naar het Damplein.

Niet parkeren tijdens de kermis
Voor en tijdens de Middelburgse kermis kan er van tot vrijdag 10 augustus 18.00 uur niet geparkeerd worden op Plein 1940. Er kan daarnaast niet worden geparkeerd op het parkeerterrein Oude Veerseweg tot maandag 13 augustus, 08.00 uur. Daar staan namelijk de kermisexploitanten met hun wagens.

Een reactie plaatsen